HR Highres - fotoreportage Paintsil - Cindy-80.jpg

PERSONAL TRAINING

Alleen, samen of met een groep: trainingen afgestemd op wat jij nodig hebt.

HR Highres - fotoreportage Paintsil - Cindy-9.jpg

DUO PERSONAL TRAINING

Samen trainen is leuker. Wij bieden je de mogelijkheid samen met je partner of gewoon met een vriend of vriendin te trainen. Wij kijken de eerste keer of jullie gemeenschappelijke doelen hebben en passen daar het schema op aan.

HR Highres - fotoreportage Paintsil - Cindy-31.jpg

ZIT LEKKER IN JE VEL

Personal Training is een trainingsvorm die geheel aan je behoeften en doelstellingen wordt aangepast. Werk samen met je eigen trainer elke sessie weer aan jouw eigen doelen.

HR Highres - fotoreportage Paintsil - Cindy-33.jpg

SMALL GROUP TRAINING

In deze vorm train je in een groep van maximaal 6 personen. De uitdaging is om niet alleen naast elkaar, maar vooral ook samen met elkaar te trainen. De trainingen duren maximaal één uur en passen we aan op jouw niveau.

asphalt Transparent

PT Paintsil zelf ervaren?

Bij Personal Training Paintsil ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te halen. Kom eens langs om het zelf te proberen.

Maak kennis met het team

Lawrence Paintsil.jpg

Lawrence

"Iedereen heeft recht op goede begeleiding. Mijn missie is dan ook twee gyms te creëren waar je goede begeleiding krijgt voor een betaalbare prijs. Ik nodig je uit om dit te ervaren."

Kim van Haren.jpg

Kim

"Ik probeer het sporten een beleving te maken. Kort en krachtig sporten met veel plezier. Doe het goed en je ziet resultaat!"

image1.jpeg

Martin

"Met maximale inzet zorg ik er voor dat jouw doelen op mij prioriteitenlijst staan. Zelf doe ik aan kickboksen en heb ik een verleden in Power Liften. Na een training met mij zul je nog lekker na genieten (één of zelfs twee dagen)"

image0.jpeg

Romy

"Ik daag je uit om deel te nemen tijdens één van mijn veelzijdige lessen. Als zeer bekwame trainster heb ik heel veel ervaring op gedaan in Amsterdam en verspreid ik mijn kennis en kunde nu in Velp. Ik daag je graag uit! Als je durft?"

image2.jpeg

Charel

"Naast mijn passie als professioneel voetbalster geef ik graag les bij PT Paintsil. Ik hoop je dan ook snel te zien in een van mijn lessen. "