top of page
HR Highres - fotoreportage Paintsil - Cindy-80.jpg

PERSONAL TRAINING

Exclusief en effectief resultaat behalen.

WEBresolutie - fotoreportage Paintsil - Cindy-61.jpg

ÉÉN OP ÉÉN 

Trainen met je eigen personal trainer zorgt er voor dat je sneller je doel bereikt. Je hebt geen pottenkijkers en kunt in een rustige ruimte lekker aan de slag. Je bouwt een vertrouwensband op zodat je nog effectiever onwerkbaar gedrag de kop in kunt drukken. Deze exclusieve manier van trainen heb je gewoon verdiend. 

WEBresolutie - fotoreportage Paintsil - Cindy-23.jpg

IN JE KRACHT

Ben je krachtig van binnen dan presenteer je jezelf krachtig naar buiten toe. Zelfbeeld en onwerkbaar gedrag moet aangepakt worden even als fysieke gezondheid. Werk aan dit complete plaatje en je bent wie je moet zijn binnen alle domeinen in je leven. 

HR Highres - fotoreportage Paintsil - Cindy-9.jpg

DUO PERSONAL TRAINING

Samen trainen is leuker. Wij bieden je de mogelijkheid samen met je partner of gewoon met een vriend of vriendin te trainen. Wij kijken de eerste keer of jullie gemeenschappelijke doelen hebben en passen daar het schema op aan.

asphalt Transparent

MEER WETEN OVER PERSONAL TRAINING?

Bedankt voor je reactie!

MAAK KENNIS MET HET TEAM

IMG_0482_edited.jpg

Lawrence

"Iedereen heeft recht op goede begeleiding en echte resultaten. Mijn missie is dan ook twee gyms te creëren waar je goede begeleiding krijgt en daadwerkelijk resultaat behaald dat blijvend is."

IMG_0474_edited.jpg

Chiem

"Na werkzaam te zijn geweest op een aantal sportscholen ben ik nu bij Paintsil aan de slag gegaan. Het is een mooie kleine PT gym met een heel goed concept en een top team. Ik ben een trotse bedrijfsleider."

IMG_1367.heic

Daniël

"Bij mijn vorige werkgever heb ik al met Lawrence samengewerkt. Ik ben om die reden ook weer bij hem aan de slag gegaan. Hij heeft iets heel moois opgezet waar ik graag deel van wilde zijn. Tot snel in een van mijn lessen."

Kim van Haren_edited.jpg

Kim

"Ik probeer het sporten een beleving te maken. Kort en krachtig sporten met veel plezier. Doe het goed en je ziet resultaat. Ik heb door de jaren heen een groot aantal lessen gegeven waaronder BodyPump en CurV."

0273cb9d-896f-4267-a573-5517dcc7e112_edited.jpg

Kahsim

"Ik ben bedrijfsleider Bij FitGym maar ben ook een aantal maal in de week te vinden bij PT Paintsil als small group en personal trainer. Ik vind deze afwisseling erg leuk en kan hier lekker mijn creativiteit kwijt."

bottom of page