• Header

Benieuwd naar het verhaal achter Personal Training Paintsil?

Mijn naam is Lawrence Paintsil en mijn passie is het begeleiden van mensen die hun levenskwaliteit willen verhogen. Dit is ook meteen de reden waarom ik op 7 september 2013 ben gestart met een personal trainingscentrum. Onze visie is dat iedereen recht heeft op goede begeleiding. Onze missie is daarom ook dat wij persoonlijke begeleiding aanbieden die binnen ieders budget valt. 

Al op vroege leeftijd was ik heel actief in meerdere sporten waaronder voetbal, paardrijden en zwemmen. Ik wist dan ook dat ik later iets met sport wilde gaan doen. Op mijn dertiende begon ik fanatiek met basketbal en had al snel door dat daar meer in zat. Ik heb in totaal dertien jaar gebasketbald waaronder één jaar op eredivisieniveau, één jaar in Duitsland en vier jaar op het tweede niveau van Nederland. Mijn grootste trots is dat ik in het jaar 2005/2006 ben uitgeroepen tot de meest waardevolle speler van de competitie. Aan al dit moois kwam abrupt een eind toen ik in maart 2008 mijn enkelbanden aan twee kanten heb afgescheurd. Sindsdien heb ik niet meer in competitieverband gespeeld.

CIOS Arnhem

In 2003 heb ik het CIOS in Arnhem afgerond en ben nu inmiddels sinds 2002 actief in de fitnessbranche. Door de jaren heen heb ik als trainer en coördinator in meerdere sportscholen ervaring opgedaan. Vanaf 2007 tot 2013 ben ik manager geweest van een sportclub in Wijchen.

NASM Personal Trainer

In 2010 heb ik de opleiding NASM Personal Trainer gedaan en sindsdien ben ik officieel Europees gecertificeerd Personal Trainer.  NASM staat voor National Academy of Sports Medicine. De NASM opleiding heeft mij extra handvatten gegeven voor het optimaal begeleiden van personen door middel van het Optimum Performance Training model dat in Amerika is ontwikkeld. Binnen dit model worden een aantal aspecten in de trainingen geïntegreerd die in het dagelijks leven voorbijkomen zoals core activiteit, balans, reactievermogen, behendigheid en kracht. Dit model is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen richtlijnen en bestaat uit drie trainingslevels: Stabilisatie Fase, Strength Fase en Power Fase.

Gewichtsconsulent

In 2011 heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond om mijn achtergrond op voedingsgebied verder te verbreden. Zowel individueel als in groepsverband is het leuk om personen te begeleiden. Ik geniet ervan als iemand met totale overgave zijn doelstelling nastreeft.

Personal Training

Na jarenlange ervaring heb ik in januari 2010, naast mijn baan als sportclub manager, de stap genomen tot zelfstandig Personal Trainer. Tot op de dag van vandaag beleef ik hier veel plezier in. Personal Training is voor mij een vorm van samenwerking tussen cliënt en trainer die gebaseerd is op hard werkeneerlijkheid en doorzettingsvermogen. Het meest belangrijk is plezier in het trainen en het behalen van resultaat.

Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen in mijn Personal Trainingscentrum.

Lawrence Paintsil

Bij deze stel ik mij voor

Sport is mijn grootste passie en de weg naar een gezond bestaan. De strijd aangaan met je fysieke doelstellingen op weg naar een betere ‘ik’, is een manier van leven waarin ik met veel liefde mensen coach en train. Jong, oud, topsporter of beginner,  ik zorg voor een training op maat bij het behalen van je doel.

Mijn kracht zit in de wijze waarop ik feilloos kan afstemmen op de motivatiebehoeften van de klant.  Sommigen hebben een drill-sergeant nodig om geactiveerd en gestimuleerd te worden en anderen een zachtere subtielere aanpak om uiteindelijk te komen tot het behalen van hun doel. Ik ben vanaf 2002 werkzaam in de fitnessbranche. Door de jaren heen heb ik heel veel beginnende sporters maar ook zeer ervaren sporters, tot zelfs topsporters, begeleid. Het is telkens weer een uitdaging om een training te maken op maat.

Opleiding:

 • Personal Trainer Europees Gecertificeerd
 • Ereps level 4 Certified Fitness Proffesional
 • CIOS Fitness Health and Management
 • Fitness Trainer B
 • Gewichtsconsulent
 • KickFit Instructor
 • Les Mills Instructor Bodyjam
 • Les Mills Instructor Bodypump
 • BHV EHBO Defibrilatie
 • Overload Worldwide Mylogenics Activation

 

Nieuws

 • Nieuwe les!!!

  Cardio Boxing 45

  Lees meer
 • New Gym opening soon! 4-1-2020 11u

  Fantastisch nieuws!!!! Vanaf 4 januari opent onze nieuwe gym genaamd "FI...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp

  "Ik merk duidelijk dat mijn conditie is verbeterd en dat mijn gewicht langzaam afneemt. "

  Burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp
 • Hans en Melanie

  "Door het enthousiasme in de begeleiding en de goede oefeningen zijn doelen haalbaar."

  Hans en Melanie
 • Sharon

  "Uiteindelijk ben ik 50 kilo afgevallen en een heel ander mens geworden."

  Sharon
 • Hans

  "Ik gebruik geen medicijnen meer voor mijn hoge bloeddruk en ben 16 kg afgevallen."

  Hans