DSC08081.jpg

Lawrence Paintsil

Personal Trainer en Eigenaar

Sport is mijn grootste passie en de weg naar een gezond bestaan. De strijd aangaan met je fysieke doelstellingen op weg naar een betere ‘ik’, is een manier van leven waarin ik met veel liefde mensen coach en train. Jong, oud, topsporter of beginner,  ik zorg voor een training op maat voor het behalen van je doel.

 

Al op vroege leeftijd was ik heel actief in meerdere sporten waaronder voetbal, paardrijden en zwemmen. Ik wist dan ook dat ik later iets met sport wilde gaan doen. Op mijn dertiende begon ik fanatiek met basketbal en had al snel door dat daar meer in zat. Ik heb in totaal dertien jaar gebasketbald waaronder één jaar op eredivisieniveau, één jaar in Duitsland en vier jaar op het tweede niveau van Nederland.

2003

2010

2010

2011

2020

CIOS Arnhem

In 2003 heb ik het CIOS in Arnhem afgerond en ben nu inmiddels sindsdien actief in de fitnessbranche. Door de jaren heen heb ik als trainer en coördinator in meerdere sportscholen ervaring opgedaan. Vanaf 2007 tot 2013 ben ik manager geweest van een sportclub in Wijchen.

NASM Personal Trainer

NASM staat voor National Academy of Sports Medicine. In 2010 heb ik de opleiding voor Personal Trainer gedaan en ben ik officieel Europees gecertificeerd Personal Trainer.  De opleiding heeft mij extra handvatten gegeven voor het optimaal begeleiden van mensen met behulp van het Optimum Performance Training model.

 

Binnen dit model worden een aantal aspecten in de trainingen geïntegreerd die in het dagelijks leven voorbijkomen zoals core activiteit, balans, reactievermogen, behendigheid en kracht. het model is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen richtlijnen en bestaat uit drie trainingslevels: Stabilisatie Fase, Strength Fase en Power Fase.

Personal Training

Na jarenlange ervaring heb ik in januari 2010, naast mijn baan als sportclub manager, de stap genomen tot zelfstandig Personal Trainer. Tot op de dag van vandaag beleef ik hier veel plezier in. Personal Training is voor mij een vorm van samenwerking tussen cliënt en trainer die gebaseerd is op hard werken, eerlijkheid en doorzettingsvermogen. Het meest belangrijk is plezier in het trainen en het behalen van resultaat. Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen in mijn Personal Trainingscentrum.

Gewichtsconsulent

In 2011 heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond om mijn achtergrond op voedingsgebied verder te verbreden. Zowel individueel als in groepsverband is het leuk om personen te begeleiden. Ik geniet ervan als iemand met totale overgave zijn doelstelling nastreeft.

FitGym Velp

Na al deze jaren met een enthousiast team gewerkt te hebben in PT Paintsil gaan we in 2020 uitbreiden! In januari openen we een gloednieuwe sportschool. Zelfde vertrouwde omgeving, dezelfde mensen en ondersteuning en gericht op vrij sporten. Neem een kijkje op de nieuwe website.