top of page
TeamPaintsil.jpg

LAWRENCE PAINTSIL

PERFORMANCE IN BUSINESS COACH

Het verhogen van de levenskwaliteit bij mensen met wie ik werk is mijn grootste passie. Dit doe ik door middel van het aanbieden van sporten in twee unieke gym's,  voedingsbegeleiding en performance coaching.

Al op vroege leeftijd was ik heel actief in meerdere sporten waaronder voetbal, paardrijden, zwemmen en topsport Basketbal. Ik heb dan ook één jaar mogen spelen bij Eiffel Towers die toen in Nijmegen gevestigd waren.

Ondernemen zat ook al in mijn geest. Zo zat ik geregeld vanaf mijn 7e levensjaar met een kleedje voor de supermarkt de kopjes en schoteltjes van oma en oud gereedschap van opa te verkopen. Uiteraard had ik daar toestemming voor.

 

Ik ben al meer dan 22 jaar werkzaam in de fitnessbranche en heb uit al mijn ervaringen geleerd dat sporten en voeding alleen niet genoeg is om echte resultaten te behalen. 

 

Gedrag is het geen dat er voor zorgt dat iemand resultaat behaald. Tegelijkertijd is gedrag ook het geen dat er voor zorgt dat men weer terug cirkelt naar de persoon die men denkt te zijn op een dieper level. Als gedrag niet verandert dan verandert er niks. Gedragsverandering is de basis van onze aanpak. 
 

 

2003

2004

2010

2011

2012

2013

2018

2020

2021

2021

2021

CIOS Arnhem

In 2003 heb ik het CIOS in Arnhem afgerond en ben nu inmiddels 22 jaar lang actief in de fitnessbranche. Door de jaren heen heb ik als trainer en coördinator in meerdere sportscholen ervaring opgedaan. Vanaf 2007 tot 2013 ben ik manager geweest van een sportclub in Wijchen.

HAN Hogeschool Arnhem en Nijmegen

In 2004 ben ik gestart met de opleiding Small Business and Retail Management. Deze opleiding was een goede fundering voor mijn verdere carrière als eigenaar van twee gym's en Performance in Business Coach.

NASM Personal Trainer

NASM staat voor National Academy of Sports Medicine. In 2010 heb ik de opleiding voor Personal Trainer gedaan en ben ik officieel Europees gecertificeerd Personal Trainer.  De opleiding heeft mij extra handvatten gegeven voor het optimaal begeleiden van mensen met behulp van het Optimum Performance Training model.

 

Binnen dit model worden een aantal aspecten in de trainingen geïntegreerd die in het dagelijks leven voorbijkomen zoals core activiteit, balans, reactievermogen, behendigheid en kracht. het model is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen richtlijnen en bestaat uit drie trainingslevels: Stabilisatie Fase, Strength Fase en Power Fase.

Gewichtsconsulent

In 2011 heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond om mijn achtergrond op voedingsgebied verder te verbreden. Zowel individueel als in groepsverband is het leuk om personen te begeleiden. Ik geniet ervan als iemand met totale overgave zijn doelstelling nastreeft.

Start Personal Training Paintsil

Na jarenlange ervaring heb ik in januari 2012, naast mijn baan als sportclub manager, de stap genomen tot zelfstandig Personal Trainer. Tot op de dag van vandaag beleef ik hier veel plezier in. Personal Training is voor mij een vorm van samenwerking tussen cliënt en trainer die gebaseerd is op hard werken, eerlijkheid en doorzettingsvermogen. Het meest belangrijk is plezier in het trainen en het behalen van resultaat. Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen in mijn Personal Trainingscentrum.

Functional Group Fitness & Personal Training Paintsil

Op 7 september 2013 opende ik mijn eerste gym. Eigenhandig met behulp van een aantal vrienden en mijn broer hebben we van 1 juni tot 7 september hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de open dag. Door de jaren heen heb ik mijzelf van alles aangeleerd op het gebied van bedrijfsvoering en zelfs vormgeving van logo's en branding.

Mylogenics

Opleiding succesvol afgerond bij Overload Worldwide. Van de 40 cursisten waren er maar 8 die direct geslaagd waren. In mijn mening de beste personal training opleiding van Nederland.

FitGym Velp

Na 9 jaar begon het dan toch weer een te kriebelen. Ik wilde nog één maal een centrum geheel zelf ontwerpen, opbouwen en tot leven laten komen. Helaas moesten we tweeënhalve maand na de opening de deuren noodgedwongen sluiten door Covid-19. Het leek er ernstig op dat beide gym's het niet zouden gaan redden. Gelukkig door de steun van onze trouwe leden zijn we weer goed op weg naar een rendabel ledenaantal.

Performance Coaching

Middels de Straight-Line Leadership methode help ik bijzonder toegewijde ondernemers af te komen van ongewenste patronen zodat zij noodzakelijke acties kunnen ondernemen die resulteren in het creëren van de resultaten die ze voor ogen hebben en zo het leven kunnen leven dat ze willen. Dit doe ik vanuit mijn Coaching bedrijf Leader Shift 

Leader Shift High End Performance Coaching

Vanuit dit bedrijf werk ik met ondernemers die met hun bedrijf in de Grow up en de Scale up fase zijn beland. Ik kijk naar wie de ondernemer moet zijn binnen het bedrijf om te krijgen wat hij/zij voor ogen heeft.

Business On Fire

Een training en coaching platform voor ondernemers die een krachtige fundering willen leggen voor hun bedrijf, personeel en zichzelf. Op dit platform biedt ik trainingen en cursussen aan waar ondernemers zich mee kunnen ontwikkelen. Daarnaast gaan we door middel van webinars en live dagen aan de slag met de materie en de vragen en wensen van de ondernemers.

KIJK OOK EENS OP

Leader Shift High End Performance Coaching ondersteunt uitzonderlijk gedreven ondernemers in het leven van een effectief en krachtig leven. 

De focus ligt op het nemen van echte beslissingen om vervolgens over te gaan tot actie. 20% van de acties die je doet veroorzaak 80% van je resultaat. 

www.leader-shift.nl

ONZE PROGRAMMA'S

- Kleine groepen

- Altijd begeleiding

- Lekker afwisselend

WEBresolutie - fotoreportage Paintsil - Cindy-7.jpg

- Een krachtige ik

- Blijvend resultaat

- Hogere levenskwaliteit

WEBresolutie - fotoreportage Paintsil - Cindy-61.jpg

- Één op één

- Privé sporten

- Doelgericht trainen

HR Highres - fotoreportage Paintsil - Cindy-41.jpg

- Fysiek sterker

- Mentaal krachtiger

- Bewuster aanwezig

BEKIJK HIER ONS LESROOSTER OF BOEK EEN GRATIS PROEFLES

bottom of page