Al onze groepslessen

AL ONZE GROEPSLESSEN

Wat doen we in de lessen en welke spiergroepen train je?

Wat train je bij FunXionAll?

Een circuitvorm voor iedereen met veel afwisseling, actie en fun!

In deze les is voor beginners en gevondenen want je kan kan je op je eigen tempo mee doen. Elke vier weken bedenken we weer een nieuwe routine, dus het verveelt nooit! Geen saaie apparaten en geen wachttijden. Je bent binnen een uur klaar en hebt alle facetten van je lichaam getraind. Tijdens de les wordt je natuurlijk begeleid door een personal trainer. Op deze manier voer je de oefeningen op de juiste manier uit en blijf je gemotiveerd.

Inhoud van de les

De Funxionall les bestaat uit een circuitvorm van 20 oefeningen voor het totale lichaam. De les start met een gezamenlijke warming up en eindigt met een gezamenlijke stretch. De kern bestaat uit twee blokken van 20 minuten.

 

Werk je aan een topconditie! Klimmen, sprinten, afzien & genieten.

SPINN 45 is de uitdagende groepsles om je conditie te verbeteren. Bij SPINN 45 bepaal je zelf de weerstand van je fiets, waardoor de les voor iedereen toegankelijk is. Je fietst op het ritme van krachtige en opzwepende muziek. Het is een echte aanrader om je conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Een ware calorieën killer.

Inhoud van de les
Zodra je je fietst goed hebt ingesteld kun je aan de slag. Na de warming-up komen er nummers voorbij met verschillende tempo’s. Zitten, staan, klimmen, alles wisselt elkaar af. Door deze verschillende posities en de variatie in weerstand haal je het meeste uit jezelf.
Een les om flink te zweten.

Wat train je bij Spinning?

 

Wat train je bij BodyPump?

De populairste groepsles in de wereld. Voor een afgetraind lijf!

Bodypump is de les die je hele lichaam versterkt. Alle belangrijke spiergroepen worden uitgedaagd met behulp van de beste krachtoefeningen. De stang kan voorzien worden van verschillende gewichten, zodat je op je eigen niveau kan trainen. Bodypump is gebaseerd op het ‘rep effect’, een bewezen formule waarbij je spieren aanpakt met lichte gewichten en veel herhalingen doet.


Inhoud van de les

Na de warming up worden alle spiergroepen getraind. De opbouw van de les is altijd hetzelfde: Squat, borst, rug, triceps, biceps, lunges, core en cooldown. Iedere 3 maanden is er een nieuwe release. De opbouw van de tracks blijft dan hetzelfde, maar de oefeningen en setjes variëren. Door de vele herhalingen die je maakt, is er sprake van een hoge calorieverbranding.

 

Ga het gevecht aan met jezelf. Trap en stoot jezelf letterlijk FIT!

Bokszak Training is een leuke manier om je lichaam te trainen. Op opzwepende muziek ga je los op kickbags. Daarop leer je verschillende stoot- en traptechnieken. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook een goede uitlaatklep na een zware dag.
 

Inhoud van de les
De les wordt gestart met een warming-up waarbij de verschillende stoot- en trapbewegingen aan bod komen. Je leert vervolgens twee verschillende combinaties van stoten en trappen, waarbij je wordt
gemotiveerd door de beats van de muziek. De combinaties worden afgewisseld door een conditioneel blok met oefeningen halverwege de les.

Wat train je bij Bokszak Training?

 

Wat train je bij StrongFit?

Haal het beste in jezelf naar boven. Elke training is weer een nieuwe uitdaging.

Tijdens de StrongFit werk je onder leiding van een personal trainer een reeks aan uitdagende kracht- en conditieoefeningen af. Elke training is weer anders waardoor het nooit saai wordt. In deze les verleg je je grenzen maar sta je er niet alleen voor. Door te trainen in een kleine groep voelt het alsof je een team bent! Durf jij de uitdaging aan, want dit is geen les voor de beginnende (fitness) sporters.

Inhoud van de les
De les start met een warming up. Daarna komen er verschillende blokken en uitdagingen aanbod. Voornamelijk ben je bezig met conditionele oefeningen afgewisseld met krachtoefeningen. De les wordt afgesloten met een gezamenlijke cooling down.

 

Haal meer kwaliteit uit het leven met senioren fitness!

Personal Training Paintsil heeft op de dinsdagochtend een activiteit speciaal voor mensen met een leeftijd van 65 jaar en ouder. Vitaal 70+ is gericht op het onderhouden van de fitheid van het lichaam. Tijdens deze les worden er oefeningen gedaan waarbij alle belangrijke facetten van het lichaam aan bod komen. Hierdoor zal de mobiliteit, het evenwicht en de coördinatie verbeteren.

Inhoud van de les
De les start met een warming-up op cardio apparaten. Vervolgens worden er verschillende oefeningen in circuitvorm gedaan. Lekker onder begeleiding van een personal trainer sporten. Na alle oefeningen, waarbij ook spelelementen aan bod komen, sluiten we af met de cooldown. Het perfecte moment om in een gezellige sfeer in beweging te zijn.

Wat train je bij Vitaal 70+?

 
bootcamp 2.jpeg

Wat train je bij Bootcamp?

Lekker trainen in de buitenlucht. Weer of geen weer, altijd Bootcamp weer!

Deze oudoor les vindt plaats op het Burgemeester Brandtplein in Velp. Onder begeleiding van een personal trainer train je in groepsverband zowel je conditie als je kracht. Leuke uitdagende en afwisselende traininging voor elk niveau.

Inhoud van de les

We starten met een kleine warming up en gaan dan door met een conditionele spelvorm gevolgd door een circuittraining van kracht en conditieoefeningen voor het hele lijf. Aan het eind sluiten we af met een cool down en stretch.

 

ADRESGEGEVENS

  • Facebook
  • Instagram

PT Paintsil

Parkstraat 1B
6881 JA Velp

026 8484213

Stuur een email

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

07:00 - 11:45

08:30 - 10:30

07:00 - 11:45

08:30 - 10:30

07:00 - 11:00

09:00 - 11:30

09:00 - 11:30 

& 16:00 - 21:30

& 18:00 - 21:30

& 16:00 - 21:30

& 18:00 - 21:30

& 18:00 - 20:00

Op alle feestdagen zijn wij gesloten.

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2021

VIND ONS