Reserveer
Testimonials van PT Painstil, lees de succeserverhalen van personen die u voor gingen!
 

Testimonials

Lees hier de succesverhalen van personen die u voor gingen

Hieronder vindt u verhalen van personen die u voor zijn gegaan.

 

 Burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp sport bij Functional Fitnesss & Personal Training Paintsil  

Burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp van de gemeente Rozendaal 

Door te sporten blijft mijn conditie op pijl en voel ik mij fitter. Ik ben met sporten gestart in het najaar van 2013. Lawrence zorgt er voor dat ik gemotiveerd blijf. Ik word gestimuleerd om tijden de training het beste uit mijzelf te halen. Ik merk duidelijk dat mijn conditie is verbeterd en dat mijn gewicht langzaam afneemt. 

     
Hans & Melanie  

Hans en Melanie

Wij zijn Hans en Melanie en vieren deze maand ons eerstejaars sport jubileum bij  Personal Training Paintsil. Dit vinden we een mooie aanleiding om jullie mee te nemen in ons enthousiasme en net als ons ook lid te worden.

Wij gaan elke week samen trainen bij Lawrence en komen daarna altijd met een positief gevoel thuis. Lawrence motiveert en enthousiasmeert tijdens het trainen, zodat het uur voorbij vliegt. Het is heel leuk om door de persoonlijke begeleiding te ervaren wat je allemaal kunt en wat er binnen jouw mogelijkheden ligt. Nieuwe trainingsvormen komen elke 4 weken aan bod en je merkt zeer goed dat je steeds fitter wordt. Zo'n training is bovendien hartstikke leuk. 

Naast het sporten binnen zijn er trouwens ook mogelijkheden om onder begeleiding buiten te sporten. Door het enthousiasme in de begeleiding, de goede voedingsadviezen en oefeningen zijn doelen haalbaar. Bedankt Lawrence en de rest van het team voor deze vernieuwende manier van trainen. We wensen iedereen net zoveel sportplezier als dat wij ervaren!

     
Katja  

Katja

Functioneel trainen bij Paintstil is supergoede wintersport voorbereiding. Andere jaren had ik wel een goede conditie ivm hardlopen maar afgelopen wintersportvakantie ging het skiën wel heel erg soepel, geen verzuring of spierpijn waar ik anders wel last van had. Sinds begin september doe ik aan Bodypump en FunXionAll en dat heeft in een aantal maanden al een goed resultaat opgeleverd!

     
 Hans  

Hans

Lawrence en Kim hebben met hun sportschool concept  een perfecte mix van plezier en nut/noodzaak gevonden. Ik vond sporten nooit erg belangrijk en had er ronduit een hekel aan. Na een flinke waarschuwing van mijn huisarts was ik wel genoodzaakt om het anders te gaan doen. Ik had een hele hoge bloeddruk en was veel te zwaar. Ook had ik een zeer slechte conditie en gingen normale dagelijkse dingen me ook steeds moeilijker af zoals traplopen stevige wandelingen maken en tillen en bukken. 

Ik heb me (eigenlijk met tegenzin) aangemeld bij Lawrence voor een afvalprogramma van 6 weken met het idee: Ik ga wel even afvallen en dan kan ik er wel weer mee stoppen. Inmiddels is dat al weer 1,5 jaar geleden en ga ik nu met heel veel plezier sporten. Ik gebruik geen medicijnen meer voor mijn hoge bloeddruk en ben blijvend 16 kg afgevallen. In mijn dagelijks leven heb ik meer energie en voel ik me ook veel gezonder. Ik kan de sportschool van Lawrence en Kim van harte aanbevelen. Leuke mensen en een hele persoonlijke benadering!

     

Aloys

 

Aloys

Lawrence coachte mij op een zorgvuldige manier. Tijdens de sessies bleek hij veel kennis te hebben, aangaand voeding en bewegen. Ik ben nu 8 kilo kwijt, voel me fitter en heb meer respect voor mijn eigen lichaam en ga bewuster om met mijn voeding. Bovendien weet Lawrence elke keer plezier in te brengen, waardoor trainen een "feestje" wordt.

Door mijn werk ben ik vaak van huis. Als ik weer thuis ben maak ik direct een afspraak om te gaan trainen. Door middel van een Check-up wordt er gekeken hoe ik er voor sta en kan ik me daarna even lekker uitleven.

 

     

Juultje bij personal training arnhem paintsil

 

Juultje

Al sinds mijn puberteit ben ik bezig met afvallen. Er zijn periodes geweest dat ik veel afviel, maar iedere keer kwam ik vervolgens weer meer aan.

In oktober 2011 ben ik bevallen van mijn tweede kindje en woog ik 20 kilo meer dan drie jaar daarvoor. Ik voelde me niet meer happy in mijn lijf en ik wist dat er nu iets moest gebeuren.
Met ons voorgenomen huwelijk in mei 2012, had ik als doel om 20 kilo af te vallen.

Lees meer..

 

     

 

 

Sharon

Na te zijn vastgelopen bij een diëtist en weer een aantal kilo’s te zijn aangekomen kwam ik bij Lawrence terecht. Elke week vlogen de kilo’s eraf door zijn fijne voedingsplan en sportschema. Zijn enthousiasme en eerlijkheid supportte mij enorm. Zijn lessen waren pittig maar ook ontzettend leuk. De uren vlogen voorbij zonder op de klok te hoeven kijken. Ik kon bij Lawrence terecht met al mijn vragen en ook tijdens de mindere weken die ik soms had. Lawrence zorgde ervoor dat ik trots werd op mezelf.

Uiteindelijk ben ik 50 kilo afgevallen en een heel ander mens geworden. Zonder Lawrence had ik dit nooit bereikt.

 

 

Zelf ook aan de slag?

Neem dan direct contact op!

Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Vul hier uw vraag of interesse in


Verstuur »

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!Openingstijden

Ma / Di / Wo / Do / Vr :

09:00u tot 11:00u en 18:00u tot 21:30u

Di & Za : Bootcamp

Zo 9:15u - 11:45u

Tijdens vakantie en feestdagen hebben 
wij aangepaste openingstijden.
Dit staat aangegeven op het lesrooster.