Reserveer
Personal Training één op één te Velp, Arnhem e.o. Uniek Concept
 

Personal Training Eén op één 

We verleggen grenzen en behalen resultaat*

Personal Training is inmiddels een bekend begrip in Nederland, maar wat kan dat voor u betekenen? Personal Training is een trainingsvorm die geheel aan uw behoeften en doelstelling wordt aangepast. Lekker in je vel zitten betekent dat lichaam en geest in evenwicht moeten zijn. Tijdens de sessies wordt u optimaal begeleid om dit te realiseren. Tijdens de training wordt veel aandacht besteed aan:

 • Spierketens

 • Lenigheid

 • Balans

 • Reactievermogen

 • Conditie

 • Coördinatie

Door middel van functioneel trainen wordt het lichaam sterker, leniger en krijgt u meer controle. Het komt vaak voor dat een lichaam uit balans is. Dit kan veroorzaakt worden door een fysieke of mentale klacht. Gezondheid betekent in onze ogen de balans tussen lichaam en geest. Deze balans realiseer je niet alleen met een effectief bewegingspatroon maar ook met de juiste verhouding tussen rust en voeding.

Het mentale stuk mogen we zeker niet vergeten en keert veelvuldig terug gedurende de trainingssessies. We verleggen grenzen en vormen een sterker zelfbeeld. U zult versteld staan wat u allemaal in huis heeft!

Filosofie Personal Training Paintsil


Waarom trainen met een Personal Trainer?

Het voordeel van trainen met een Personal Trainer is dat men zeker weet dat de oefeningen verantwoord zijn en passen bij uw eigen niveau. Lukt iets niet dan wordt het direct aangepast zodat er zo efficiënt mogelijk getraind kan worden zonder blessures. Het fitheidsniveau wordt vooraf uitgebreid getest om meer inzicht te krijgen in uw mogelijkheden en de beoogde doelen. Aan de hand van de beginsituatie wordt een trainingsplan samengesteld, welke voortdurend wordt bijgesteld tijdens de trainingssessies. Doordat het trainingsplan is aangepast op de situatie van het individu kunt u optimaal resultaat* boeken.

Naast de trainingssessies wordt er aandacht besteed aan de dagelijkse gang van zaken. Met een aantal kleine aanpassingen zit u beter in uw vel en loopt de dag wat soepeler. Een Personal Trainer is een levenscoach en geeft net even die extra steun gedurende moeilijke momenten.

* PT Paintsil doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon 

Wat kunt u verwachten tijdens een Personal Training

Eerste afspraak
De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en is bedoeld als kennismaking. Samen inventariseren we wat de verwachtingen en behoeften zijn. Aan de hand daarvan formuleren we de beoogde doelen.

 

Eerste Sessie
Tijdens de eerste sessie starten we met het bespreken van eventuele medische klachten en medicijngebruik. Daarnaast worden de huidige leef- en beweeggewoonten geanalyseerd. In deze sessie staat testen en meten centraal. We meten onder andere:

 • Gewicht

 • Vetpercentage

 • BMI

 • Middelomtrek

 • Spiermassapercentage

 • Buikvetgehalte

 • Bloeddruk

 • Gholesterol

 • Glucosespiegel

 
Naast de lichamelijke test wordt er ook een test gedaan om de huidige conditionele staat te testen. Aan de hand van de resultaten wordt er een trainingsplan opgesteld.
 

Vervolgsessies

Tijdens de vervolgsessies gaan we flink aan de slag. De trainingen zijn opgebouw volgens het NASM Model. NASM staat voor National Academy of Sports Medicine. De NASM methode is een model (OPT) dat wordt gebruikt om het menselijk lichaam zo goed mogelijk te belasten op alle bewegingsvlakken, zonder dat het wordt overbelast. Het Optimum Performance Training model (OPT) is in Amerika ontwikkeld en is gebaseerd op een aantal aspecten die in het dagelijks leven voorbij komen, zoals core activiteit, balans, reactievermogen, behendigheid en kracht. Deze facetten worden geïntegreerd in de trainingen om het lichaam zo snel mogelijk fit te krijgen. Het NASM OPT Model is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen richtlijnen en bestaat uit drie trainingslevels: Stabilisatie Fase, Strength Fase en Power Fase. Bij elke fase hoort een andere manier van trainen. Deze fases zorgen ervoor dat het lichaam telkens opnieuw wordt uitgedaagd.

 

De Trainingen

De trainingen worden geheel aangepast aan het individu en de oefeningen zijn goed te volgen. Tussentijds vindt er telkens een evaluatie plaats om te kijken of we op een hoger level binnen het OPT model kunnen gaan trainen. Het fijne aan Personal Training is dat de mogelijkheden oneindig zijn.

 

Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Vul hier uw vraag of interesse in


Verstuur »

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!Openingstijden

Ma / Di / Wo / Do / Vr :

09:00u tot 11:00u en 18:00u tot 21:30u

Di & Za : Bootcamp

Zo 9:15u - 11:45u

Tijdens vakantie en feestdagen hebben 
wij aangepaste openingstijden.
Dit staat aangegeven op het lesrooster.