Reserveer
Website Personal Training Paintsil in de lucht! | PTPaintsil nieuws
 

Website Personal Training Paintsil in de lucht!

« Terug naar archief  |  Publicatiedatum: Woensdag 25 Juli 2012

Na maanden hard werken is de internetsite van Personal Training Paintsil eindelijk af. Ik ben trots op het mooie resultaat en ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Op deze site kunt u informatie vinden over de verschillende mogelijkheden die ik aanbied op het gebied van personal training. U kunt hier niet alleen terecht voor personal training maar ook voor begeleiding op voedingsgebied. Naast Personal Trainer ben ik namelijk ook erkend Gewichtsconsulent en begeleid ik mensen die af willen vallen, aan willen komen, een beter eetpatroon willen realiseren en sporters die door middel van voeding betere prestaties willen neerzetten.

Naast de verschillende mogelijkheden die er zijn, kunt u op deze site informatie vinden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, voeding en training. Neem dus gerust de tijd om alle nieuwtjes op te nemen.

De internetsite van Personal Training Paintsil is altijd actueel, dus blijf op de hoogte.

Graag bedank ik de mensen van MediaZo voor het ontwerpen van deze site. Altijd stipt op tijd, behulpzaam en meedenkend.   Ik wens alle bezoekers veel informatie en plezier toe op mijn site en tijdens mijn trainingssessies!

Sportieve en vriendelijke groetjes, Lawrence Paintsil

www.PersonalTrainingPaintsil.nl

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!Openingstijden

Ma / Di / Wo / Do / Vr :

09:00u tot 11:00u en 18:00u tot 21:30u

Di & Za : Bootcamp

Zo 9:15u - 11:45u

Tijdens vakantie en feestdagen hebben 
wij aangepaste openingstijden.
Dit staat aangegeven op het lesrooster.