Reserveer
Reserveren bij Functional Fitness & Personal Training Paintsil Velp | PTPaintsil nieuws
 

Reserveren bij Functional Fitness & Personal Training Paintsil Velp

« Terug naar archief  |  Publicatiedatum: Zondag 1 Februari 2015

Denk er vanaf nu aan dat je reserveert voor de lessen waar je aan deel wil nemen om zeker te zijn van een plekje.

 

ONLINE RESERVEREN

 

Beste lid van Personal Training Paintsil,

Vanaf vandaag kunt u via het reserveerportaal uw groepslessen online reserveren. Wij raden u aan om voor elke les te reserveren. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er opeens meer deelnemers zijn dan plaatsen dan bent u in ieder geval verzekerd van een plekje. Op de zondagochtend, maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond is reserveren voor de FunXionAll verplicht aangezien het onvoorspelbaar is of het druk of rustig zal zijn. Mocht het zo zijn dat in de toekomst de lessen altijd vol zitten dan zullen wij nog een extra les bijvoegen (indien daar ruimte voor is). Ook voor de Pump It op de maandagavond is reserveren verplicht. U kunt één dag van te voren en op de dag zelf reserveren.

Reserveerportaal

Op www.ptpaintsil.nl vindt u bovenaan de site een reserveerknop.

Internet SiteInternet site Functional Fitness & Personal Training PaintsilMobiele site Mobile site  Functional Fitness & Personal Training PaintsilAls u op deze knop klikt komt u in het reserveerportaal. Log in met uw eigen codereserveren Functional Fitness & Personal Training PaintsilVervolgens kunt u een keuze maken uit de lessen die zichtbaar zijn. Klik op de blauwe reserveerknop en u heeft een plekje bemachtigd.Reserveren Functional Fitness & Personal Training Paintsil

ProfielpaginaIn het reserveeroverzicht vindt u, bovenaan de pagina, de knop 'Naar profielpagina'. Als u op deze knop drukt, dan zult u om worden geleid naar uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u zowel uw gegevens als openstaande reserveringen inzien. Daarnaast kunt u via de profielpagina ook uw wachtwoord aanpassen en eventuele reserveringen opheffen.Cancel reserveringBELANGRIJK:
OP HET MOMENT DAT U HEEFT GERESERVEERD MAAR ONVERHOOPT DE LES TOCH NIET KAN VOLGEN MOET U WEL UW RESERVERING CANCELEN.
Dit geeft een ander de kans om alsnog de les te volgen. Mocht u dit niet doen of vergeten dan komt er een 'niet geweest' vinkje achter uw naam te staan. Als dit vaker dan 3 maal gebeurt dan kunt u niet meer reserveren en zult u de gok moeten wagen en kijken of er misschien nog plek is bij de les die u wilt volgen. U loopt dan dus het risico dat u voor niets komt of deel moet nemen aan een andere les die eventueel nog plaats heeft.Vingerscan belangrijk!!!!!!!!!Als u komt sporten plaats dan uw vinger op de vingerscan en uw gereserveerde bezoek wordt geregistreerd. Doet u dit niet dan krijgt u ook een 'niet geweest' vinkje achter uw naam te staan. Heeft u nog geen vingerscan? Meld dit dan de volgende keer dat u komt sporten zodat wij deze samen met u kunnen instellen.  

  

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!Openingstijden

Ma / Di / Wo / Do / Vr :

09:00u tot 11:00u en 18:00u tot 21:30u

Di & Za : Bootcamp

Zo 9:15u - 11:45u

Tijdens vakantie en feestdagen hebben 
wij aangepaste openingstijden.
Dit staat aangegeven op het lesrooster.