Reserveer
Werkwijze Functional Fitness & Sportschool Paintsil te Velp
 

Functional Fitness

Wat kunt u verwachten bij Functional Fitness Paintsil?

Functional fitness sportschool Velp

Bij Functional Fitness & Personal Training Paintsil kunt u sporten op maat. Wilt u juist deelnemen aan groepsactiviteiten? Personal Training Paintsil is een personal trainingscentrum van 450 m2. Wij onderscheiden ons door middel van ons aanbod. Men kan bij ons niet vrij sporten maar alleen sporten onder begeleiding van een personal trainer. Op deze manier kunnen wij garanderen dat men vooruitgang boekt en dat iedereen gezien wordt en de juiste aandacht krijgt.

Dagelijks hebben wij vaste tijdstippen waarop wij groepsactiviteiten aanbieden. Binnen deze tijden kunnen onze leden sporten. Tijdens de groepsactiviteiten zijn onze groepen nooit groter dan 15 tot 20 personen. Hierdoor kunnen wij onze deelnemers optimaal begeleiden. Begeleiden gebeurt alleen door ervaren Personal Trainers.

Wat u ook gaat doen bij Personal Training Paintsil, er wordt altijd een gezondheidsanalyse gedaan. Dit houdt in dat we een afspraak plannen om de huidige conditionele staat in kaart te brengen en eventuele medische klachten en medicijngebruik door te nemen. Er wordt een meting gemaakt van: conditie, bloeddruk, gewicht, vetpercentage, BMI, middelomtrek, spiermassapercentage en buikvetgehalte. Deze gezondheidsanalyse is voor iedereen verplicht. De reden hiervan is dat wij op de hoogte willen zijn van uw gezondheid.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!Openingstijden

Ma / Di / Wo / Do / Vr :

09:00u tot 11:00u en 18:00u tot 21:30u

Di & Za : Bootcamp

Zo 9:15u - 11:45u

Tijdens vakantie en feestdagen hebben 
wij aangepaste openingstijden.
Dit staat aangegeven op het lesrooster.