Reserveer
Fitness Arnhem » Functional Fitness voor optimale begeleiding
 

Fitnessen in Arnhem

Behaal uw doelen met Funtional Fitness Paintsil in Arnhem e.o.

Bij Functional Fitness & Personal Training Paintsil te Arnhem kunt u sporten op maat. Fitnesst u liever één op één met een eigen personal trainer of wilt u juist deelnemen aan groepsactiviteiten? Personal Training Paintsil is een personal trainingscentrum van 450 m2 gelegen in Velp. Wij onderscheiden ons door middel van ons aanbod. Men kan bij ons niet vrij sporten maar alleen sporten - fitnessen onder begeleiding van een personal trainer. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat men vooruitgang boekt en dat iedereen gezien wordt en de juiste aandacht krijgt!

fitnessen in Velp

Onze groepen zijn nooit groter dan 15 tot 20 personen. Hierdoor kunnen wij onze deelnemers optimaal begeleiden. Begeleiden gebeurt alleen door ervaren Personal Trainers.

Functional fitness Paitnsil doet ook altijd een gezondheidsanalyse. Dit houdt in dat we een afspraak plannen om de huidige conditionele staat in kaart te brengen en eventuele medische klachten en medicijngebruik door te nemen. Er wordt een meting gemaakt van: conditie, bloeddruk, gewicht, vetpercentage, BMI, middelomtrek, spiermassapercentage en buikvetgehalte. Deze gezondheidsanalyse is voor iedereen verplicht. De reden hiervan is dat wij op de hoogte willen zijn van uw gezondheid.

Vrijblijvend contact / deelnemen

( binnen 24 uur reactie )

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Vraag


Verstuur »