Reserveer
Lees hier de achtergrond van PT Paintsil
 

Benieuwd naar het verhaal achter Personal Training Paintsil?

Mijn naam is Lawrence Paintsil en mijn passie is het begeleiden van mensen die hun levenskwaliteit willen verhogen. Dit is ook meteen de reden waarom ik op 7 september 2013 ben gestart met een personal trainingscentrum. Onze visie is dat iedereen recht heeft op goede begeleiding. Onze missie is daarom ook dat wij persoonlijke begeleiding aanbieden die binnen ieders budget valt.

Al op vroege leeftijd was ik heel actief in meerdere sporten waaronder voetbal, paardrijden en zwemmen. Ik wist dan ook dat ik later iets met sport wilde gaan doen. Op mijn dertiende begon ik fanatiek met basketbal en had al snel door dat daar meer in zat. Ik heb in totaal dertien jaar gebasketbald waaronder één jaar op eredivisieniveau, één jaar in Duitsland en vier jaar op het tweede niveau van Nederland. Mijn grootste trots is dat ik in het jaar 2005/2006 ben uitgeroepen tot de meest waardevolle speler van de competitie. Aan al dit moois kwam abrupt een eind toen ik in maart 2008 mijn enkelbanden aan twee kanten heb afgescheurd. Sindsdien heb ik niet meer in competitieverband gespeeld.

Lawrence Paintsil

 

 

 

 

 

 

CIOS Arnhem

In 2003 heb ik het CIOS in Arnhem afgerond en ben nu inmiddels sinds 2002 actief in de fitnessbranche. Door de jaren heen heb ik als trainer en coördinator in meerdere sportscholen ervaring opgedaan. Vanaf 2007 tot 2013 ben ik manager geweest van een sportclub in Wijchen (Sportclub Go4Fit).

Naast mijn werkzaamheden als manager gaf ik ook fitness begeleiding en de nodige groepslessen, namelijk: KickFun, Bodypump, Bodyjam, Zumba, Kettlebell workouts en TRX Suspension Training. Het geeft mij voldoening om te zien wat mensen kunnen bereiken door middel van enthousiasme, sturing en aanmoediging.

 

NASM Personal Trainer

In 2010 heb ik de opleiding NASM Personal Trainer gedaan en sindsdien ben ik officieel Europees gecertificeerd Personal Trainer.  NASM staat voor National Academy of Sports Medicine. De NASM opleiding heeft mij extra handvatten gegeven voor het optimaal begeleiden van personen door middel van het Optimum Performance Training model dat in Amerika is ontwikkeld. Binnen dit model worden een aantal aspecten in de trainingen geïntegreerd die in het dagelijks leven voorbijkomen zoals core activiteit, balans, reactievermogen, behendigheid en kracht. Dit model is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen richtlijnen en bestaat uit drie trainingslevels: Stabilisatie Fase, Strength Fase en Power Fase.

Gewichtsconsulent

In 2011 heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent afgerond om mijn achtergrond op voedingsgebied verder te verbreden. Zowel individueel als in groepsverband is het leuk om personen te begeleiden. Ik geniet ervan als iemand met totale overgave zijn doelstelling nastreeft.

Personal Training

Na jarenlange ervaring heb ik in januari 2012, naast mijn baan als sportclub manager, de stap genomen tot zelfstandig Personal Trainer. Tot op de dag van vandaag beleef ik hier veel plezier in. Personal Training is voor mij een vorm van samenwerking tussen cliënt en trainer die gebaseerd is op hard werken, eerlijkheid en doorzettingsvermogen. Het meest belangrijk is plezier in het trainen en het behalen van resultaat.

 

Ik hoop u snel te kunnen verwelkomen in mijn Personal Trainingscentrum.

 

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!Openingstijden

Ma / Di / Wo / Do / Vr :

09:00u tot 11:00u en 18:00u tot 21:30u

Di & Za : Bootcamp

Zo 9:15u - 11:45u

Tijdens vakantie en feestdagen hebben 
wij aangepaste openingstijden.
Dit staat aangegeven op het lesrooster.